Hrana koja budi strastHrana se od davnina koristi za pojačavanje seksualne želje i moći.
Uz suvremeni tempo života i zahtjeve posla, vrlo malo vremena provedimo s partnerom. Kako biste, kada konačno dođe vrijeme odmora i uživancije, bili i fizički spremni, pripremili smo mali savjetnik koji će vam u tome, nadamo se, pomoći.

Zob

Kolesterol vodi do začepljenja arterija, uključujući i one u penisu. S obzirom da penis, kada ste uzbuđeni, može zadržati i do deset puta veću količinu krvi, bitno je da su arterije prohodne. Kako biste ih takvima i održali, jedite što više zobi i mekinja. Ako ste skloni upali prostate, jedite raženi kruh i sve druge cjelovite žitarice te sjemenke.

B kompleks

B kompleks je zapravo naziv za kombinaciju spojeva (vitamine, tiamin, riboflavin i niacin). Niacinpomaže širenje krvnih žila, kako bi srce što bolje radilo. Također potiče stvaranje testosterona. Kako biste se opskrbili, jedite puno mahunarki, šparoga, banana, sirovih oraha te slobodno koristite i vitaminske pripravke.Cink

Iako su vitaminski pripravci korisni, za libido je ipak najbolji cink! Istraživanja su pokazala da prilikom ejakulacije gubite i do pet miligrama ovog cinka. Kako biste se dovoljno opskrbili, jedite kamenice. Ako baš i niste oduševljeni školjkašima, cink uvijek možete nabaviti u obliku tableta.

Afrodizijaci

Afrodizijaci djeluju upravo toliko koliko vi u njih vjerujete. Stres je najveći neprijatelj libida, stoga, ostavite se "vještičjeg" posla, i prepustite se užitku!

Ordinacija.hr

Nema komentara:

Objavi komentar